Ervaren Technici

Uw apparaten verdienen onze aandacht.

In de moderne wereld is vrijwel elk bedrijf online aanwezig en vertrouwt men sterk op smartphones, tablets en computers. Wij begrijpen dat uw apparaat van essentieel belang is voor uw bedrijfsvoering. Of het nu gaat om een smartphone, tablet of laptop, wij streven ernaar om uw apparaat zo snel mogelijk weer operationeel te maken.

SAM_2134

Een breed scala aan reparatiemogelijkheden

Van schermreparatie tot moederbordherstel

Bij iPhone Reparatie Breda bieden we niet alleen standaardreparaties, zoals het vervangen van schermen en batterijen, maar ook geavanceerdere reparaties voor uw apparaat. Onze bekwame technici maken gebruik van geavanceerde apparatuur van uitstekende kwaliteit, waarmee zelfs de meest kleine reparaties mogelijk zijn.

Ervaart uw apparaat een onbekend probleem, weigert het op te starten of werkt de audio niet meer? Of heeft uw apparaat na een eerdere reparatie elders niet naar behoren gefunctioneerd? Wij staan klaar om uw apparaat te analyseren en te herstellen. Mocht het ons onverhoopt niet lukken, dan brengen wij u geen kosten in rekening.

Zakelijke kosten besparen

De laagste prijsgarantie

Wij vermijden tussenpersonen bij onze reparatiediensten en onderdelen. Door rechtstreeks samen te werken met fabrikanten zoals Apple, Samsung en Huawei, kunnen wij onze zakelijke klanten gegarandeerd de meest voordelige prijzen bieden.

Heeft u meerdere apparaten die gerepareerd moeten worden voor uw bedrijf of verzekering? Neem contact met ons op en ontvang een gepersonaliseerde offerte. Wij verzekeren u dat u nergens lagere prijzen zult vinden voor de betreffende reparaties.

Als zakelijke klant ontvangt u een garantie van 6 maanden op al uw reparaties, evenals een factuur voor uw administratie en BTW-teruggave.

  Hoe wilt u verder gaan?
  Voeg nog een repair toe

  Of

  * U kunt uw reparatiemethode later nog wijzigen

  Winkelwagen
  0
  × WhatsApp ons!